Nyelvtanfolyamok - középhaladó

A DE Orosz Központjában idén is folytatódnak a 2018 szeptemberében elkezdett, minden érdeklődő számára ingyenesen látogatható orosz nyelvi kurzusok. A heti kétszer két órás foglalkozásokon bárki részt vehet, aki vállalja, hogy 3 alkalomnál többször nem fog hiányozni.

 

Orosz nyelv középhaladóknak 3. (BTEMOR107) – az előző tanévben megkezdett munka folytatása

Előfeltétel: Irina Oszipova: Kjucs 1. tankönyv anyagának ismeret

Tananyag: Irina Oszipova: Kjucs 2. tankönyv és munkafüzet

 

 

  • 1. csoport – Balló Ilona Larisza: kedd 18-20 Főépület 247. terem és csütörtök 18-20, Főépület X. terem. Az első foglalkozás időpontja: 2019. szeptember 10.

Jelentkezni a Neptunban vagy a e-mail címen lehet. Mindenkit szeretettel várunk!

Frissítés dátuma: 2019.09.05.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ