Nyelvtanfolyamok - haladó

A DE Orosz Központjában 2022. február 7-től folytatódnak a minden érdeklődő számára ingyenesen látogatható orosz nyelvi kurzusok. A heti kétszer két órás foglalkozásokon bárki részt vehet, aki vállalja, hogy 4 alkalomnál többször nem fog hiányozni. Az orosz anyanyelvű hallgatók jelentkezését visszautasítjuk.
Orosz nyelv - haladó 1. (BTEMOR106)

- 1. csoport – Dmitrij Mazalevszkij: szerda, 16-18, Orosz Központ és csütörtök 12-14, Orosz Központ.  Első foglalkozás időpontja: 2022. február 9.

Jelentkezni a Neptunban vagy a e-mail címen lehet.

Mindenkit szeretettel várunk!

Frissítés dátuma: 2022.01.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.