Nyelvtanfolyamok - haladó

A DE Orosz Központjában folytatódnak a minden érdeklődő számára ingyenesen látogatható orosz nyelvi kurzusok. A heti kétszer két órás foglalkozásokon bárki részt vehet, aki vállalja, hogy 3 alkalomnál többször nem fog hiányozni.

 

Orosz nyelv haladóknak 1. (BTEMOR102)

 

 

 

  • 1. csoport – Vera Legyenyeva: hétfő 18-20,Orosz Központ ÉS péntek 12-14, Orosz Központ  Első foglalkozás időpontja: 2019. szeptember 9.
  • 2. csoport - Nyina Nyikolajeva: hétfő 16-18, Orosz Központ ÉS szerda 18-20, Orosz Központ Első foglalkozás időpontja: 2019. szeptember 16.

Jelentkezni a Neptunban vagy a e-mail címen lehet. Mindenkit szeretettel várunk!

Frissítés dátuma: 2019.09.09.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ