Nyelvtanfolyamok - kezdő

A DE Orosz Központjában 2022. február 7-től újraindulnak a minden érdeklődő számára ingyenesen látogatható orosz nyelvi kurzusok. A heti kétszer két órás foglalkozásokon bárki részt vehet, aki vállalja, hogy 4 alkalomnál többször nem fog hiányozni. Az orosz anyanyelvű hallgatók jelentkezését visszautasítjuk.

Kérjük, hogy a kezdő orosz nyelvi kurzusra a tavaszi félévben teljesen kezdő nyelvtanulók ne jelentkezzenek, ugyanis az őszi félévi tananyag folytatódik. Számukra legközelebb 2022. szeptemberétől nyílik lehetőség a nyelvi kurzushoz való csatlakozásra. 

 

Kezdő orosz nyelv 2. (BTEMOR104)

- 1. csoport – Nyina Nyikolajeva: kedd 14-16, Orosz Központ és szerda 10-12, Orosz Központ - Neptunban BTEMOR104 kódszámmal. Tananyagról az első foglalkozáson ad tájékoztatást az oktató, ennek időpontja: 2022. február 8.

- 2. csoport – Dr. Sahverdova Vanda: hétfő 8-10, Orosz Központ és péntek 8-10, Orosz Központ - Neptunban BTEMOR104 kódszámmal. Tananyagról az első foglalkozáson ad tájékoztatást az oktató, ennek időpontja: 2022. február 7.

 

Jelentkezni a Neptunban vagy a e-mail címen lehet. Szeretettel várjuk Önöket!

 

Frissítés dátuma: 2022.01.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.