Nyelvtanfolyamok - kezdő

A DE Orosz Központjában 2020. február 10-től folytatódnak a minden érdeklődő számára ingyenesen látogatható orosz nyelvi kurzusok. A heti kétszer két órás foglalkozásokon bárki részt vehet, aki vállalja, hogy 3 alkalomnál többször nem fog hiányozni.

Kezdő orosz nyelv 1. (BTEMOR100)

Kezdő orosz nyelv 2. (BTEMOR104)
Tananyag: Irina Oszipova: Kjucs 1. (tankönyv és munkafüzet)

 

 

 

  • 1. csoport – Dmitrij Pavlov: hétfő 16-18, Főépület 243. és kedd 16-18, Orosz Központ. Teljesen kezdők számára indított csoport - Neptunban BTEMOR100 kódszámmal. Az orosz gyakornokunk óráin a közvetítő nyelv az orosz illetve az angol lesz, mivel az oktató nem tud magyarul. Az első foglalkozás várhatóan 2020. február 17-én lesz megtartva.

 

  • 2. csoport -Dmitrij Pavlov: hétfő 18-20, Főépület 243. és csütörtök 16-18, Orosz Központ. A tanfolyamot szeptemberben elkezdett hallgatóknak hirdetjük ezt a kurzust, akik nem teljesen kezdők már - Neptunban BTEMOR104. Az orosz gyakornokunk óráin a közvetítő nyelv az orosz illetve az angol lesz, mivel az oktató nem tud magyarul. Az első foglalkozás várható időpontja: 2020. február 17.

Jelentkezni a Neptunban vagy a e-mail címen lehet. Mindenkit szeretettel várunk!

 

Frissítés dátuma: 2020.02.04.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ