Nyelvtanfolyamok - kezdő

A DE Orosz Központjában 2019. szeptember 9-től ismét indulnak a minden érdeklődő számára ingyenesen látogatható orosz nyelvi kurzusok. A heti kétszer két órás foglalkozásokon bárki részt vehet, aki vállalja, hogy 3 alkalomnál többször nem fog hiányozni.

 

 Kezdő orosz nyelv 1. (BTEMOR100)
Tananyag: Irina Oszipova: Kjucs 1. (tankönyv és munkafüzet)

 

 

 

  • 1. csoport – Vass Annamária szerda 10-12 és Nyina Nyikolajeva kedd 16-18, Orosz Központ. Az orosz gyakornokunk óráin a közvetítő nyelv az orosz illetve az angol lesz, mivel az oktató nem tud magyarul. Az első foglalkozást Vass Annamária tanárnő tartja 2019. szeptember 11-én.
  • 2. csoport - Nyina Nyikolajeva: szerda 12-14 és csütörtök 16-18, Orosz Központ. Az orosz gyakornokunk óráin a közvetítő nyelv az orosz illetve az angol lesz, mivel az oktató nem tud magyarul. Az első foglalkozás időpontja: 2019. szeptember 18.

Jelentkezni a Neptunban vagy a e-mail címen lehet. Mindenkit szeretettel várunk!

 

Frissítés dátuma: 2019.09.05.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ